RESTAURANT CONTENT

RESTAURANT CONTENT Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 926 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Content. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 21:09 Broodje en pizza waren lekker! Bezorging was top, zelfs net iets eerder dan de aangegeven tijd.
15 mei 2022 om 17:13 Delicery was 30-55 mins and they took about the mad of that. The food quality was very OK and we enjoyed how much meat was in the lamahcun
14 mei 2022 om 1:33 Heerlijk!
13 mei 2022 om 17:21 Was top eten echt waar beste broodje Döner dat ik hier gehad heb. In het oosten van het land
1 mei 2022 om 22:35 Het eten was gewoon goed en vooral warm. En gratis een fles cola!! Bezorgtijd duurde wat lang maar dat zijn we wel gewend bij de pizzerias
1 mei 2022 om 21:10 Helaas een uur te laat bezorgd, zonder een bericht hierover. Toen de bestelling er eindelijk was, was hij niet compleet.
1 mei 2022 om 20:01 Prima eten,bezorging was optijd Tot de volgende keer
1 mei 2022 om 19:41 Het eten was lekker en op tijd was goed
30 apr 2022 om 16:29 De salade bij de schotel paste op een vorkprik, verder was het lekker.
28 apr 2022 om 9:07 Slappe friet, broodplankje is pita broodje met alleen kruiden boter! Je krijgt dus niet wat je besteld maar wel voor betaald! Jammer
27 apr 2022 om 22:29 Eten was lekker bezorging was goed
27 apr 2022 om 19:59 Prima pizza's en nette bezorger.